SAGÀS PAGESOS I CUINERS & CO

Restaurant de cuina de carrer internacional

En ple barri del Born, epicentre cultural i punta de llança de la Barcelona més moderna, SAGÀS Pagesos i Cuiners és una parada obligatòria pels foodies de la ciutat. Tant en la seva llarguíssima barra com a la terrassa exterior o a la seva acollidora sala privada, pots gaudir dels seus entrepans originals, bona cervesa de tirador i una gran selecció de vins. Un espai divertit i informal per compartir la millor cuina urbana de la ciutat amb un clar sabor a poble.

Història del comerç

De la terra a la taula. Sagàs és un petit poble de mitja muntanya al nord de Barcelona, un lloc meravellós, origen de tots els productes que fan servir a la cuina. En aquests terrenys fèrtils, la família Rovira cultiva hortalisses sense transgènics, cria bestiar sota els més alts estàndards de qualitat i al seu propi taller elaboren productes de xarcuteria seguint receptes centenàries.

Sagàs és un gran viatge gastronòmic a través del millor menjar de carrer del món. Han recorregut el món per reinterpretar els grans clàssics de la gastronomia urbana, tot i recordant qui són. Des de clàssics catalans com la “butifarra” i la “llonganissa”, mentre viatgen a les aromes orientals dels bollos xinesos, el mític vietnamita báhn mi, fins a hamburgueses americanes amb vedella “Gallega” a la brasa i delícies italianes com la “burrata” i fumats sardines “bruschetta”.

Adreça

PLA DE PALAU, 13

Mail

reservas@gruposagardi.com

Telèfon

933 10 24 34

Horari

Dilluns a divendres: 13h a 00h

Dissabte i diumenge: 12h a 00h

}