SAGARDI CUINERS BASCOS

Restaurant de cuina basca

Sagardi BCN Gòtic s’ha consolidat com un dels referents de la cuina basca al barri del Born. De la seva graella cada dia en surten els millors txuletons bascos de la ciutat i peix fresc directe de la Llotja de la Barceloneta, a pocs metres del restaurant. La barra de pintxos donostiarres és una de les més animades de Barcelona.

Història del comerç

Grup SAGARDI neix el 1996 amb la voluntat de buscar les arrels gastronòmiques, per oferir propostes d'alta qualitat, sòlides i autèntiques. Un projecte que s'ha consolidat al llarg d'aquests anys com un referent de prestigi reconegut en el món de la restauració, especialitzat inicialment en la cuina basca de qualitat i actualment diversificat també en altres cultures gastronòmiques.

El projecte inicial es remunta a 1994, quan s'inaugura de la mà d'Iñaki i Mikel López de Viñaspre, a Barcelona, el primer restaurant IRATI, al centre històric de la ciutat. Arran d'IRATI, que va esdevenir la llavor dels actuals restaurants SAGARDI Cuiners Bascos, el grup ha anat evolucionant i creixent fins convertir-se en el que és ara.

Adreça

ARGENTERIA, 63

Mail

bcngotic@sagardi.com

Telèfon

+34 93 319 99 93

Horari

De dilluns a divendres de 13h a 00h

Dissabtes i diumenges de 12h a 00h

}