OAXACA CUINA MEXICANA

Restaurant de cuina mexicana

Davant de la bonica Plaça de Pla de Palau, al cor del barri de Born, OAXACA Cuina Mexicana és una porta única a la cuina mexicana més autèntica. Un restaurant mexicà construït amb amor, ple de detalls, des de la nostra verge de Guadalupe que presideix el menjador a la cuina oberta amb el comal al centre, fins a la nostra terrassa exterior per gaudir d'uns sopars únics. Passió, sabor i el toc picant mexicà.

Història del comerç

Fa 18 anys, el xef Joan Bagur va començar a treballar a la cuina de Carmen Ramírez Degollat o Titita, la de Bajío, a Mèxic DF. Es va quedar en aquesta cuina envoltat de Mayoras, cuineres tradicionals mexicanes, que seguien les receptes a grapats i a pessics; cuinant cada plat amb els productes de la terra que produeix la Milpa.

Aquesta cuina mil·lenària transmesa de mares a filles des dels temps dels Zapotecas, és el tresor que Joan Bagur ha heretat; un tresor que es troba a la base gastronòmica d'Oaxaca, al costat d'una filosofia culinària particular i universal. Al coneixement de Joan Bagur es va unir, a Barcelona, l'experiència, el criteri i la curiositat d'Iñaki Lz de Viñaspre, el responsable de realitzar i quallar les idees, les voluntats i les estructures d'Oaxaca Cuina Mexicana.

Adreça

PLA DE PALAU, 19

Telèfon

+34 933 190 064

Horari

Tota la setmana: de 13 a 24h

}