MOOD STORE BARCELONA

Joieria especialitzada

Benvinguts a el món de l'anell intercanviable i del mood personalitzable. Mood és més que un anell, és una joia andrògina i atemporal. És un accessori personalitzable fins a l'infinit. Crea anell d'acord als teus desitjos. Una estructura d'acer forma la base de la joia en la qual s'allotja un anell. La peça central consta de dos elements separables que sostenen i retenen l'anell central anomenat Addo.

Història del comerç

Tot va començar amb una idea que va sorgir en un viatge entre Lausanne i París, durant un viatge en tren massa tranquil. La idea era simple, però fonamentalment nova, cosa que va capturar immediatament la imaginació del dissenyador Cédric Chevalley, que va decidir donar-li una forma concreta, creant així un anell d'estètica minimalista, però amb infinites possibilitats de personalització.

Des del primer esbós, fet a manera d'esbós ràpid fins el prototip original, la idea va viatjar a través de diferents etapes de desenvolupament fins a aconseguir el producte final. Encara quedava donar una resposta òptima a les nombroses limitacions tècniques. És avui un somni realitzat i l'anell surt a plena llum sota el nom de Mood.

Adreça

FLASSADERS, 36

Mail

isabel@yourmood.net

Telèfon

+34 93 013 60 95

Horari

DIMARTS a DIVENDRES 15:00-19:00 hrs
DISSABTE 10:30-14:00 – 15:00-19:00 hrs

}