MEAM (Museu Europeu Art Modern)

Museu d'art contemporani

El MEAM es diferencia dels altres museus d'art contemporani per donar suport a artistes que practiquen l'art figuratiu. Aquestes obres no solen estar exposades en altres museus, col·leccions de fundacions o institucions més dedicades a abstraccions, per les quals el concepte de contemporaneïtat s'identifica més amb l'experimentació, abstracció, vídeoart, etc.

Història del comerç

El MEAM, exposa el millor art figuratiu contemporani. Pertany a la Fundació de les Arts i els Artistes, la finalitat és la promoció i la difusió de l'art figuratiu de segle XX i XXI. La pretensió del MEAM és trobar un nou llenguatge contemporani que no renegui de la tradició sinó que sorgeixi d'ella per fer un salt cap endavant en el nou segle.

El MEAM actualment se situa al Palau Gomis, entre els carrerons de el Barri de Born de Barcelona, un barri en què la cultura està sempre present i on es reflecteix tot l'encant del nucli antic, una zona que ha sabut unir tradició i modernitat i que s'ha convertit en cita obligada per als turistes interessats en la Barcelona monumental i museística.

Adreça

BARRA DE FERRO, 5

Mail

info@meam.es

Telèfon

(+34) 933 195 693

Horari

Dilluns a diumenge: 11.00-19.00h