MAKRAMA

Joieria artesanal

Som una marca que es dedica a el disseny de joies, fusionant l'artesania tèxtil amb la joieria. André Reis (artesà Brasiler) i Marta Robles (dissenyadora Lleonesa) aporten els seus coneixements i valors individuals, les seves formes d'entendre el món, donant com a resultat peces actuals, fresques i de qualitat. Amb la garantia d'una producció pròpia i conscient, feta a mà a Barcelona.

Història del comerç

Ens posem el repte de crear joieria sota una perspectiva ètica i responsable, el que comporta que Makrama fabriqui joies de forma artesanal i respectuosa amb l'entorn. Des de la traçabilitat dels metalls, fins a l'impacte dels processos de purificació, fosa, polit, etc. La fusió de la joieria amb l'artesania tèxtil és el que marca la diferència en les nostres peces.

Utilitzem aquestes dues branques de l'artesania per que creiem que una complementa perfectament a l'altra, fent que tots dos materials es realcin. Makrama és una marca llicenciatària de Fairmined, certifica el metall responsable extret per organitzacions mineres artesanals i de petita escala, assegurant el desenvolupament social i organitzatiu i la protecció ambiental.

Adreça

Grunyí, 6

Mail

arte@makrama.es

Telèfon

+34 646 95 92 62

Horari

Dilluns a dissabte: 11.00-14.30h / 17.00-20.00h

Diumenge: tancat

}