LLAMBER TABERNA GASTRONÓMICA

Taverna gastronòmica

Alta gastronomia i tapes d'autor creatives combinant cuina asturiana i catalana. Carta dissenyada per compartir, tastar i experimentar. En Llamber apostem pels productes de proximitat i de petit productor formant part de la comunitat Slow Food. Moderna concepció de la gastronomia, caracteritzada pel gaudi d'una carta de tapes creatives a preus assequibles en un ambient desinhibit. Cuina de mercat amb productes de temporada i de la zona. Una Carta amb més de 30 referències de vins per copa i un celler amb al voltant de 150 referències. Decoració moderna i atmosfera informal en un espai que reuneixi aquelles característica de la típica taverna espanyola.

Història del comerç

El concepte Llamber es va forjar a Avilés, Astúries, el 2009 fruit de la combinació d'orígens i experiències professionals de Francisco Heras i Eva Arbonés, omplint així el buit entre cuina tradicional asturiana i grans restaurants gastronòmics. Ell, Asturià amb pas llarg per reconegudes cuines catalanes com El Bulli, Freixa o Angel Palacios i ella, Catalana amb experiència hostalera al Pirineu i decoradora de tots els seus negocis com Cal Paller.

Cinc anys després es va traslladar el concepte a Barcelona en un local amb el mateix nom, retornant l'intercanvi de cultures culinàries.

Adreça

Carrer de la Fusina, 5

Mail

info@llamber.com

Telèfon

933 19 62 50

Horari

Tots els dies
De dilluns a dijous de 13.00 – 17.00 h
De divendres a diumenge i vigílies de festius de 12.00 – 17.00 h