LISA LEMPP

Botiga de bosses i accessoris fets a mà

Disseny de bosses atemporals, funcionals i duradores, sota el concepte slow fashion. Una aposta pel disseny local, el saber fer artesanal i la producció de proximitat.

Història del comerç

La Lisa Lempp fa servir un procés de producció a foc lent, neixen bosses i petita marroquineria en unitats limitades. El que més l'apassiona és construir patrons. Li criden molt l'atenció els colors, els detalls d'una peça de vestir, les formes dels edificis i fins i tot les ombres.

La majoria dels seus dissenys, com estan pensats des de la funcionalitat, no entenen de gènere. Són per a ella, per a ell, per tots i totes.

La seva trajectòria com a dissenyadora de bosses s'inicia el 1999, quan va començar a treballar com patronista, talladora i assistent de taller per Mishal Katz a Buenos Aires. Amb els anys, un cúmul de casualitats la van portar fins a Barcelona, on va començar a treballar amb Lluís Generó i, amb la seva ajuda, el 2007, va muntar la seva pròpia botiga de bosses i accessoris "Capricho de Muñeca".

En 2018, va decidir canviar el nom de la seva marca a Lisa Lempp. Aquest acostament més personal la va ajudar a reforçar el concepte de la seva marca: una marca propera, artesanal, sostenible i local.

Adreça

Mercaders, 11

Telèfon

(+34) 665 062 593

Horari

De dilluns a dissabte de 11.00 a 19.30h

}