LA FAMIGLIA

Tecnologia i informàtica

La Famiglia és una consultora tecnològica "famigliar". Com el seu nom indica, la nostra intenció és clara: retornar la proximitat, afecte i confiança en la tecnologia a les empreses.

Història del comerç

Som un grup de treballadors amb experiència en la gran empresa i grans comptes que vam decidir deixar els nostres llocs de treball i aprofitar el coneixement de mercat, proveïdors i solucions tècniques adequades per digitalitzar i elevar el nivell tecnològic de la petita i mitjana empresa segons un pla director informàtic modern.

Som una consultora tecnològica amb gent experta en gairebé totes les disciplines tecnològiques, vam crear un departament tecnològic per al client i amb aquesta pota de confiança i treball de la mà dels nostres socis donem un suport proper i professional. Mantenim i fins i tot vam millorar les quotes d'exigència i resposta de les grans consultores. Amb una estructura menor que implica uns costos menors, afegim l'afecte que donem als projectes de proximitat retornant a el client la il·lusió per la tecnologia.

Adreça

Carrer de la Reina Cristina, 9, Barcelona, Spain

Mail

ops@lafamiglia.es

Telèfon

937 379 045

Horari

Dilluns a divendres: 08.00-19.00h