LA BOTIFARRERIA

Xarcuteria artesana

A la nostra Xarcuteria tradicional situada a l’ombra de Santa Maria del Mar, Toni Travé Mestre xarcuter recupera receptes tradicionals de la cuina catalana i les adapta per poder farcir les botifarres. Una Xarcuteria on no només trobaràs una gran varietat de productes de primera qualitat, si no un espai per a gaudir de la gastronomia de la nostra terra i on descobrir la fusió de nous sabors amb un toc de Tradició i Creativitat.

Història del comerç

Des de principis de segle, el local ha estat destinat a la cansaladeria. La família Travé va agafar la botiga l’any 1955. Des d’un inici, la botiga va gaudir de renom degut a les botifarres i pernils que feia el senyor Antoni Travé (Pare), mestre artesà cansalader.

A principis dels anys 90 i degut a una malaltia, l’abans citat Antoni Travé va haver de deixar al negoci, passant aquest a mà del seu fill i l’esposa d’aquest, Helene Dufner. En Toni va fer-se càrrec de l’elaboració, mentre la Helene va centrar la seva feina en el punt de venda.

Pel que fa a l’obrador, en Toni va seguir elaborant els productes que sempre havia fet el seu pare, tot i que donada la seva gran afició i inquietud per la cuina, va començar a formar-se en aquest àmbit i en l’àmbit de l’elaboració en l’Escola Professional de la Fundació Oficis de la Carn i en diferents escoles dedicades a aquests camps. Fruit d’aquesta formació, en Toni va recuperar embotits tradicionals i va introduir tècniques culinàries a aquells productes que sempre havia elaborat.

Adreça

Carrer Santa Maria, 4

Mail

info@labotifarreria.com

Telèfon

93 319 91 23

Horari

De Dilluns a Divendres: 9:30-14:30h / 17:00h-20:30h
Dissabte: 9:00-14:30h / 17:00h-20:30h
Diumenge i festius: Tancat