KÖNIG BORN

Restaurant i Bar de Tapes

La nostra carta ofereix una gran varietat d’entrepans, plats combinats, amanides i tapes. Fidel a la primeríssima qualitat dels nostres productes, destaquem la carn provinent de “Casa Baldiró” de Banyoles o l’extensa relació de “salsitxeria” d’estil München. Famoses són les nostres hamburgueses acompanyades de les incomparables “patates braves” del König. Oferim una extensa selecció de cerveses nacionals i internacionals, destacant les cerveses alemanyes més importants.

Història del comerç

König és una empresa familiar, d’origen gironí, vàrem obrir el primer local al febrer de 1973 al centre de Girona.

Les evidents referències al menjar alemany expliquen que s’ adoptés el nom de König ( rei en alemany) i que en l’actualitat la figura del rei coronat sigui present a tots els elements dels restaurants de l’empresa.ntentem ser un referent amb la nostra oferta d’entrepans, salsitxes d’estil alemany i les diverses tapes o plats de la nostra carta, així com de les noves tendències d’alimentació, on es demanen productes més saludables, oferint entrepans d´alta qualitat, amanides variades i productes més naturals i de proximitat.

Per nosaltres la qualitat és el més important, és la base en la qual fonamentem, junt amb un bon servei, la satisfacció del nostre client.

Adreça

Carrer de la Fusina, 3

Mail

info@konig.cat

Telèfon

935 41 65 71

Horari

Diumenge a dijous: 9.00-23.30 h

Divendres i dissabtes: 9.00-24.00 h