JOAN ROVIRA JOIES

Joieria artesana

La llum i la música de Barcelona i la Mediterrània en les nostres joies artesanes. Natura, simplicitat, lleugeresa. Fabricant les nostres joies una per una, al nostre taller situat al centre històric de Barcelona, aconseguim que cada una sigui una peça única.

Història del comerç

La necessitat d’expressar i materialitzar els impulsos de creativitat rau entre els primers records de la meva vida conscient.

Identifico els orígens d’aquesta inspiració en la llum de la Mediterrània. La llum que tenyeix de mil colors una meravellosa mar blava on suren cultures antigues i modernes, històries passades i futures.

De petit m’agradava tocar el color blau que representava el mar Mediterrani en els mapes, i sentia molt a dins meu que el tacte m’hi transportava, i n’arribava a sentir el soroll de les onades i l’escalfor del Sol. També en la infància vaig sentir el lligam amb les eines que sempre envoltaven el meu pare. M’agradava agafar-les i imitar-lo.

Empès per l’esperit creatiu vaig entrar a estudiar art a l’Escola Massana de Barcelona, on vaig absorbir tot el que vaig poder, i on la meva fascinació per les eines em va conduir fins a l’aula-taller de joieria. Vaig quedar fascinat per la dualitat d’un ofici ple de tècniques ancestrals però obert a l’expressivitat contemporània.

Adreça

Cotoners, 10

Mail

joanrovirajoies@gmail.com

Telèfon

+34 647 21 37 34

Horari

Dimarts a dissabte: 11.30-20.30h

Diumenge: 12.00-18.00h

}

Productes