PASTISSERIA HOFMANN

Pastisseria delicatessen

Amb un extens repertori de propostes dolces, la Pastisseria Hofmann s'ha guanyat als paladars més exigents amb premis i reconeixements com ara: Millor Croissant Artesà de Mantega (2010), Millor Pasta de Te (2015).

Història del comerç

Cada proposta segueix una línia d'innovació constant amb un producte específic, propi de cada estació, on es pot trobar des de, el premiat croissant de mascarpone i el clàssic de mantega, a més d'altres sabors com a mango, poma blanca, cheescake, sacher i praliné de xocolata, brioix de xocolata, crema catalana i roll de canyella.

En la nostra rebosteria destaquen creacions individuals que varien segons temporada. Totes les propostes de la pastisseria combinen tres aspectes fonamentals: sabor, tècnica i un concepte propi en cadascuna de les elaboracions.

Les postres +18: la primera peça de Miquel Guarro a l'escola, elaborat a base de nou de pecán, bescuit tendre de xocolata barrejada amb Ron Matusalem, cremós de xocolata amb llet i embolicat en una mousse de xocolata 70% cacau.

El Festuc: una deliciosa i original creació, 100% homemade. Elaborat amb pasta de festuc, farcit amb cruixent i mousse lleugera de festuc, compota de taronja, maracujà, yuzu i acabat amb un setinat de la pròpia fruita seca i una pela de xocolate blanc torrat.

La Corona, composta d'una massa de pasta fullada farcida de crema de caramel muntada, cremós d'ametlla semitorrada, toffee a la flor de sal i ametlla crua.

El Volcànic, o més conegut com l'explosió de sabors de xocolata, elaborat amb praliné de nous de Macadàmia, flor de sal, xocolata 64% i aire de xocolata.

La Rosa, una especial creació elaborada per a #SantJordi2019 i composta de compota fresca de te de rosa, litxi, gerd, mousse de xocolata 64%, crumble reconstruït de vainilla i bescuit de xocolata negra 64%.

A més d'altres clàssics com el Cheescake, Lemon basil tartlet, el Natural Xarxa o el Romàntic.

Adreça

Carrers dels Flassaders, 44

Mail

pastisseria@hofmann-bcn.com

Telèfon

+34 933 195 889

Horari

De dilluns a dijous, de 09:00h a 20:00h.
Divendres i dissabte, de 09:00h a 14:00h i de 15:30h a 20:30h.
Diumenges, de 09:00h a 14:30h.