EL FORO

Restaurant de cuina Mediterrània i Argentina

Bona cuina argentina en fusió amb cuina mediterrània. La nostra intenció era crear un punt de trobada entre la gastronomia, l'art i la cultura, però sobretot, fer que els nostres clients se sentissin entre amics, en un espai acollidor, amb bon ambient i noves possibilitats culturals al seu abast. El Foro és tot això i molt més, es tracta d'un punt de trobada per a amics, famílies, parelles, etc. que vulguin gaudir d'un àpat de qualitat (el nostre secret és la matèria primera), alhora que d'un espai cultural amb moltes possibilitats.

Història del comerç

El seu aspecte de Bistrot, l'ambientació i la decoració formen part del seu encant, però per sobre de tot, el que el fa especial i el que explica el rotund èxit que ha tingut com a restaurant argentí a Barcelona, és la seva oferta i la relació qualitat -preu que no ha deixat ningú indiferent en aquests 22 anys que porta abierto.

Desde 2020 i amb la incorporació de l'xef Hug Pla Cortés han incorporat a la seva carta una excel·lent oferta d'arrossos fumats. Hug, amb els seus més de 25 anys d'experiència en el món dels arrossos ha sabut incorporar a la carta de El Foro uns plats deliciosos i de gran qualitat.

Adreça

Princesa, 53

Mail

elfororestaurante@gmail.com

Telèfon

933 10 10 20

Horari

Dimarts a dijous: 13h-16h / 20h-22: 30h

Divendres i dissabte: 13h-16h / 20h-23: 30h

Diumenge: 13h-16h / 20h-22: 30h