DAVID VALLS

Moda femenina

Refinada botiga emblemàtica de l'any 1981 amb roba i complements femenins

Història del comerç

La marca DAVID VALLS va néixer el 1981 a Barcelona, ​​bressol de la indústria tèxtil espanyola a través d'una col·lecció masculina presentada a la Setmana de la Moda de Barcelona (Gaudí). Set anys més tard, la col·lecció s'amplia amb la integració de la dona que té un gran èxit. La marca combina més de 30 anys la creativitat, la innovació i el saber fer, per un ready-to-wear diferenciat acuradament fet a mà amb els millors materials. Sota la direcció artística del seu fundador David Valls, la marca produeix dues col·leccions a l'any realitzades a Europa.

Durant tots aquests anys, David Valls ha estat present en les principals passarel·les de Barcelona. La seva ràpida expansió internacional pel seu característic estil i alta qualitat de disseny, ha permès que les seves peces formessin part en els aparadors de les botigues més prestigioses de l'món com: L'Eclaireur (Paris), Selfridges (Londres), Beams (Japan)... entre d'altres.

La filosofia de David Valls, segueix una constant experimentació amb els materials més exclusius i naturals per crear peces úniques de punt. Cada temporada, es porta a terme un llarg procés d'investigació de nous materials per crear nous teixits i presentar dissenys innovadors.

Adreça

Passeig del Born, 19

Mail

info@davidvalls.com

Telèfon

93 408 87 33

Horari

De dilluns a dissabte de 11:00 – 13:00 i de 16:00 – 21:00