CAFÉS EL MAGNIFICO

Especialistes en cafè

La venda i divulgació de cafè de qualitat és la seva raó de ser. Venen cafè al detall i a l'hostaleria per satisfer els clients que volen consumir bon cafè. Tasten centenars de mostres a l'any, escullen les que els semblen millors i les torren amb la màxima cura i mai deixen de preguntar-se com millorar en el seu ofici. Els cafès que us presenten són el resultat de l'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys a través de viatges, fires, lectures, estudis i converses amb grans professionals de sector de el cafè de tot el món. Els seus viatges a origen els han permès també crear una xarxa d'amistats i contactes amb excel·lents caficultors als que admiren profundament i amb els que comparteixen l'amor pel gra de cafè.

Història del comerç

El 1962 els meus pares van crear la marca Cafès El Magnífico sobre els fonaments de la botiga de colonials que el meu avi havia obert el 1919.

Després de treballar diversos anys en el torrador on vaig aprendre a estimar el cafè i l'ofici, vaig tenir l'oportunitat de conèixer al Sr. Philippe Jobin a Le Havre, cèlebre importador de cafès fins, viatger incansable i autor d'un llibre de referència en el nostre sector . Aquella trobada va propiciar una primera compra de cafès fins de diversos orígens que vam començar a vendre amb traçabilitat. El món de el cafè ha evolucionat moltíssim a tots els nivells en les últimes dècades.

El 1996, compromesos amb la divulgació de la cultura de el cafè, vam fundar amb cinc torradores el Fòrum Cultural d'el Cafè, una associació sense ànim de lucre de la qual he estat president en dues ocasions i he format part de múltiples directives. Avui dia aquesta associació és un referent per a tots els professionals de el cafè a Espanya, aglutinant a gran part dels professionals de sector.

Adreça

Argentería, 60

Mail

shop@cafeselmagnifico.com

Telèfon

93 319 39 75

Horari

DILLUNS – DIJOUS 9.00 A 14.00h / 17.00 A 20.00h
DIVENDRES – DISSABTE 9.00 A 20.00h