BRONZO CUCINA E BAR

Taverna veneciana

BRONZO és un bacaro. Una taverna veneciana on compartir platets de gastronomia italiana de veritat. Al costat del Mercat del Born, en una antiga botiga de salaons, aquest restaurant humil ofereix una carta de producte de temporada, “pizzette” fetes al forn de pedra i pastes fresques fetes a casa. També pots prendre un spritz o una copa de vi italià a la zona de bar, o provar una gran varietat de formatges i embotits de la Salumeria.

Història del comerç

El seu amor per Venècia va començar fa ja uns quants anys, quan de força joves, van visitar la ciutat per primera vegada. Allà, de seguida, es van adonar que era especial.

El que més els va sorprendre, van ser els seus 'Bacari'. Petits restaurants humils, allunyats de les zones turístiques, on els venecians de veritat passen l'estona xerrant, menjant plats de gastronomia tradicional i bevent copetes de vi de la terra.

Des de llavors, viatjar a Venècia s'ha convertit en una addicció, i ha marcat el seu estil de vida. Així doncs, per als venecians, i per a ells, aquestes petites tavernes, s'han convertit en espais d'oci tan imprescindibles, que el fet d'anar es pren com una activitat social.

Adreça

Rec, 60

Mail

ciao@bronzo.es

Telèfon

+34 934 596 444

Horari

DE DILLUNS A DISSABTE
De 12:30 a 00:00
CUINA ININTERRUMPUDA
De 13:00 a 23:30
HORARI DE MENJADOR
De 13:00 a 16:00 i de 20: 00-23: 30