ASSOCIATS

ESPAI PER MEMBRES

Si tens un comerç, botiga, restaurant, galeria o museu associat a Born Comerç, aquest és el teu espai.

Ingressa amb les teves credencials i accedeix a l’àrea per membres on podràs actualitzar els productes que apareixen a l’apartat “Born in a Box“.

SER COMERÇ DEL BORN

Si tens un comerç, botiga, restaurant, galeria o museu al Born – La Ribera i encara no ets membre de Born Comerç, a què esperes?

Associa’t i gaudeix de tots els avantatges.

Escriu-nos a info@borncomer.com o trucan’s al 679 248 304.

1.

Interlocució amb l’Ajuntament, tramitacio de queixes (seguretat i neteja), permisos i autoritzacions individuals per a l’organització d’esdeveniments al barri del Born – La Ribera.


2.

Promocio del teu negoci a través dels mitjans de comunicació online: web, xarxes socials, newsletters i offline: mapa del barri amb tots els associats, pantallad de LED.


3.

Visibilitzacio del teu negoci a l’Oficina d’Informació i Recomanació de BORN COMERÇ: atenció personalitzada a l’usuari i encaminada a promocionar els socis.


4.

Tota la informació necesssària per a la posada en marxa i millora del teu negoci al Born, estudis de mercat i consells pràctics.


5.

Sala de reunions i showroom de 22,72 m2 + lavabo de 2,55 m2 de lliure disposició per als socis en horari comercial, amb amplis balcons i vista sobre el Passeig del Born.


6.

Comunicació constant amb tots els socis per a informar de subvencions, normatives, esdeveniments o afectacions al Barri.


7.

Agenda d’esdeveniments anuals amb la participació dels associats.


8.

Informació sobre cursos de formació subvencionada gratuïta específica per a comerciants, petits negocis, impartits per la Cambra de Comerç de Barcelona, Barcelona Oberta i Barcelona activa.


9.

Estudi energètic gratuït per l’optimitzacio de la potència contractada i pertinença al club de compra energètic per a socis de Born Comerç, basat en fonts d’energíes renovables.


10.

Borsa de treball, recerca i procés de selecció dels candidats mitjançant la Xarxa Laboral del Raval.